Shoefresh

Shoefresh

Nooit meer stinkende, natte schoenen, Shoefresh is de schoenverfrisser die reinigt én droogt.

Ik gebruik de Shoefresh in mijn Praktijk

De Shoefresh is een onmisbare schakel geworden in het behandelplan voor cliënten met onder andere voetschimmel en kalknagels, om herbesmetting vanuit schoenen te voorkomen. Daarom plaats ik de schoenen van mijn cliënten steevast op de shoefresh in de behandelruimte om tijdens de behandeling een langdurige ozonbehandeling te geven en goed te drogen. Zo gaan niet alleen jouw voeten verzorgd de deur uit bij Footcare @ Wendy’s .

Voetschimmel en kalknagels

In Nederland heeft naar schatting meer dan 30% van de bevolking last van voetschimmel (zwemmerseczeem) of kalknagels. Vooral sporters, dragers van te strakke schoenen en mensen met minder weerstand (door ouderdom of ziekte) lopen een vergroot risico op voetschimmel en kalknagels. Daarnaast hebben ook diabetici, mensen met psoriasis en dragers van orthopedische schoenen een grotere kans om kalknagels te krijgen. Voetschimmels en kalknagels worden veroorzaakt door schimmels en bacteriën. Deze zijn aanwezig in vochtige ruimtes zoals zwembaden, douches en sauna’s. Maar ook vochtige schoenen zijn een broeinest voor deze schimmels en bacteriën.

Voetschimmel en kalknagels gaan door het gebruik van de Shoefresh niet weg. Ik adviseer natuurlijk wel met je voeten langs te komen en ze te laten behandelen. Er zijn middelen nodig die de schimmel tegengaan en de nagels gezond maken.

Voorkom herbesmetting uit eigen schoenen

Herbesmetting uit je eigen schoenen is vaak het grootste probleem met schimmelnagels. Daarom adviseer ik je je schoenen iedere keer dat je ze hebt gedragen op de Shoefresh te plaatsen. De Shoefresh pakt, door middel van Active Oxygen technologie, schimmels en bacteriën en droogt schoenen van binnenuit. Schoenen regelmatig reinigen en drogen kan helpen (her)besmetting vanuit de schoen te voorkomen. Deze manier van bestrijden is veel gemakkelijker en effectiever dan de schoenen behandelen met een anti-schimmelpoeder of -spuitbus.

De shoefresh is verkrijgbaar bij mij in de salon en natuurlijk verzend ik de shoefresh ook per post.
Binnenkort ook in de webwinkel via deze site te bestellen!

  • Geen stinkende schoenen meer in huis. Verwijdert stank, bacteriën en schimmels.
  • Nooit meer natte schoenen aantrekken. Geen gedoe meer met kranten.
  • Gemakkelijk en snel: start en stopt automatisch. Klaar in 25 minuten.
  • Hygiënisch en schoon: aanbevolen door pedicures. Effectief tegen voetschimmel en kalknagels.

Fris en droog in twee stappen:

Stap 1

Reinigt met Active Oxygen
Pakt bacteriën en schimmels aan tegen de stank

Stap 2

Droogt met warme lucht
Verwijdert zweet en vocht van binnenuit

Meerdere toepassingen: