Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging

Wie aan pedicure denkt, denkt vaak vooral aan de verzorging van de tenen en teennagels. Maar de voet is meer dan alleen maar tenen ze bestaat ook nog uit de huid, die is ook niet vies van een beetje verzorging. Hier komt de cosmetische voetverzorging om het hoekje kijken. Deze bestaat naast het verzorgen van de nagels en de nagelomgeving ook uit heerlijke massage.

Cosmetische voetverzorging is complete zorg voor je voeten

Cosmetische voetverzorging is het complete plaatje voor je voeten. Hierin staat naast het welzijn van je voet de huidproblematiek centraal. Uitdroging van de huid is namelijk een veelvoorkomend probleem. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door vloerverwarming of wanneer je vaak je huid reinigt met bijtende producten. Ook kan het dragen van verkeerde schoenen zorgen voor irritatie aan de huid. En dan is het gebruik van medicijnen, stress, verkeerde voeding of interne ziektes nog niet eens genoemd. Naast een ruwe huid kan dit ook kloven tot gevolg hebben of erg veel eeltvorming veroorzaken. Met cosmetische voetverzorging wordt er gezorgd dat de vochtbalans in orde blijft en er weer wat natuurlijke bescherming terugkomt.

Volop ontspanning

Naast dat cosmetische voetverzorging heel goed voor de huid is, is het natuurlijk heel erg ontspannend en rustgevend. Zo kun je jezelf tegoed doen aan een voetbad met een etherische olie of magnesium zouten, goed voor spieren en gewrichten en helpt vermoeidheid verminderen. Door middel van scrubben worden dode huidcellen verwijderd om vervolgens verzorgingsproducten aan te brengen die op deze manier volledig worden opgenomen.

Een schoonheidsbehandeling voor mooie voeten

Een bezoek aan footcare @ wendys is net als een schoonheidsbehandeling een verwennerij voor jezelf en een weldaad voor je voeten. Een heerlijk moment om tot rust te komen.  

Hieronder wat voorbeelden van cosmetische voetverzorging waarvoor je bij mij terecht kunt:
  • verzorging van de nagels en nagelomgeving en het lakken van de nagels met nagellak of gelpolish
  • scrubben van je voeten en onderbenen: verwijdering van de dode huidcellen, met een heerlijke zachte huid tot gevolg die de verzorgingsproducten vervolgens optimaal kan opnemen
  • verzorging van de voeten aan het einde van je  zwangerschap; bijvoorbeeld nagels lakken of een ontspannende voetreflexmassage
  • Een voetreflexmassage met magnesium gel of olie heel geschikt voor mensen met allerlei pijnklachten zoals spierkrampen en gewrichtspijn.

NIEUW!! INFRAROOD DEKEN, MAGNESIUM & ALOË VERA LICHAAMSPAKKING 
De warme infrarooddeken brengt je warmte en rust en opent de poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen. Hierna volgt een heerlijke magnesium met Aloë Vera lichaamspakking. Deze voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren.